На Золотоніщині чоловік обікрав будинок

На Золотоніщині чоловік обікрав будинок

В Золотоніському районі чоловік обікрав будинок, розбив вікно та викрав металеві вироби. Правоохоронці встановили особу та доставили до міськвідділу міліції для дачі пояснень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції із заявою звернулась 65-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що будинок її родичів, в якому вже деякий час ніхто не проживає – обікрали. По обіді завітавши до будинку, щоб по прибирати, вона виявила розбите вікно, а з кухні зникли металеві вироби. За вказаною адресою була направлена слідчо-оперативна група.

На місці пригоди почали працювати експерти – криміналісти, дільничні інспектори, в свою чергу, опитували сільських мешканців, але ніхто нічого підозрілого не чув і не бачив. Проте ретельний огляд місця події приніс бажаний результат – правоохоронці виявили ряд речових доказів, які вказували на причетність до скоєного 41-річного місцевого жителя. Встановивши його місце проживання правоохоронці запросили чоловіка до міськвідділу міліції для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого зловмисник почав заперечувати свою причетність до вчинення крадіжки, але під тиском незаперечних доказів, він зізнався у скоєному та розповів про обставини події. Гуляючи селом видивився будинок в якому ніхто не проживає та вночі проник на подвір’я. Взяв камінь, розбив вікно та заліз в середину. В мішок поскладав металеві вироби та пішов додому. Викрадене хотів здати на металобрухт, але не встиг – його затримали працівники міліції.

Як повідомив начальник Золотоніського міськвідділу міліції Станіслав Шинкаренко, речові докази вилучено, за даним фактом слідчим відділенням Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x