200 тис. грн. районний бюджет Уманщини адресував пораненим в АТО

200 тис. грн. районний бюджет Уманщини адресував пораненим в АТО

Військовослужбовцям з Уманщини, які були поранені в зоні АТО виділено матеріальну допомогу у розмірі 200 тис. грн. із районного бюджету. Про це «Новій Добі» повідомили в Уманській РДА.

Про це йшлося під час виступу голови райдержадміністрації Ярослава Скуса на 36 позачергової сесії районної ради 29 липня, де за ініціативи голови було прийнято рішення про надання допомоги потерпілим під час АТО.

Протягом цих буремних подій, до райдерадміністрації неодноразово надходили прохання про допомогу військовослужбовцям.
– «Як ми всі знаємо, сьогодні на Сході України триває вирішальний етап антитерористичної операції, в якій, між іншим, беруть участь і наші земляки, і кількість їх постійно збільшується, враховуючи ротації та підсилення особового складу частин. Більшість наших вояків залишили вдома свої родини, дітей, літніх батьків і мужньо стали на захист нашої Батьківщини. Ми намагаємося допомогти усім, чим зможемо, адже ми залишаємося у боргу перед нашими захисниками» – йдеться у його зверненні.

З цією метою, райдержадміністрація розробила проект, який зареєстровано і подано на розгляд сесії, в якому йдеться про внесення змін до районної комплексної програми «Турбота», щодо виділення матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію учасникам бойових дій, які були поранені у зоні АТО.
Сума допомоги кожному постраждалому буде залежати від ступеня тяжкості травм. Сумарно буде виділено 200 тис.грн. на допомогу пораненим на Сході.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x