350 звернень розглянув департамент охорони здоров’я

350 звернень розглянув департамент охорони здоров’я

Про це було зазначено під час проведення засідання колегії департаменту охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації. Засідання проводив в. о. директора департаменту Олег Найдан. Про це «Новій Добі» повідомили в ОДА.

З основною доповіддю про роботу закладів охорони здоров\’я в області в першому півріччі 2014 році щодо забезпечення реалізації конституційного права на звернення виступила спеціаліст відділу звернень I категорії Вікторія Романенко.

– За шість місяців 2014 року до департаменту надійшло 350 звернень, що на 230 менше, ніж у відповідному періоді 2013 року (580), – зазначила Вікторія Романенко. – З них письмових – 313 (85 %), на особистому прийомі – 29 (8 %), колективних – 8 (2,2 %). Найбільшу кількість звернень розглянуто від жителів Черкас (163), Черкаського району (20), Умані (19), Звенигородського району (19). На особистих прийомах у керівництва департаменту вивчено 29 звернень громадян, а під час виїзних особистих прийомів громадян – шість, – повідомила спеціаліст.

За словами Вікторії Вікторівни, через «Урядову гарячу лінію» до департаменту надійшло 176 звернень громадян, з Міністерства охорони здоров’я України – 24. Опрацьовано на «гарячій лінії» департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації 64 звернення від жителів області.
– Загалом, з усіх розглянутих звернень департаментом вирішено позитивно – 156 (44,5 %), 66 заявників отримали роз’яснення (18,8 %), 128 питань залишено на контролі (36,5 %), – відзначила доповідач. – У більшості звернень черкащани порушували питання якості надання медичної допомоги, забезпечення ліками та виробами медичного призначення та щодо направлення на МСЕК із визначення групи інвалідності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x