На одному із черкаських підприємств виявлено 162 тис. пляшок горілки

На одному із черкаських підприємств виявлено 162 тис. пляшок горілки

Співробітниками оперативного управління ГУ Міндоходів у Черкаській області в ході відпрацювання оперативної інформації встановлено факт незаконного зберігання у складському приміщенні на території одного з черкаських підприємств великої партії лікеро-горілчаних напоїв. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

Вони були обклеєні акцизними марками з ознаками підробки, підготовлені для реалізації. Про це повідомив начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Черкаській області Ігор Щерб.

Він розповів, що під час огляду приміщення виявлено та вилучено з незаконного обігу понад 162 тис. пляшок горілчаного фальсифікату орієнтовної вартості 4,9 млн. гривень, маркованих акцизними знаками невстановленого зразка, та 50 тисяч марок акцизного податку з ознаками підробки.

Вилучена горілчана продукція належить, згідно з етикетками, до торгової марки одного з лікеро-горілчаних виробників Черкаської області.

Проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до виготовлення, зберігання та подальшої реалізації фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x