Батальйон «Черкаси» поповнює матеріально-технічну базу

Несподівано зателефонував депутат Черкаської міської ради минулого сликання, а нині – офіцер батальйону «Черкаси», Святослав Вовкодав. Приїхав ненадовго з місця дислокації – кордону з Придністров\’ям.

Ми зустрілись на декілька хвилин (Святослав був зі своїм комбатом Миколою Радченком зайнятий – отримували допомогу воякам від нардепа Віктора Тимошенка – бронежилети, радіостанції, розгрузки тощо). Ще в іншому місці повинні отримати додатково бронежилети та 6 джипів. Нашвидко познайомився з комбатом. Жаль, що раніш не були знайомі.
Їхня розповідь:

«Знаходимось в Котовському районі Одещини. Зараз риється рів вздовж кордону з Придністров\’ям. Але занадто повільно риється…

До цього обладнали блокпости, траншеї… Неспокійно: увесь час з тієї сторони обстріли, порушення кордону сушею та повітрям. Працюють снайпери. Нарешті отримали наказ збивати безпілотники. Хоча, що з того збивання – вони ж передають у режимі он-лайн усі розвіддані, що отримують під час польоту… У результаті обстрілів є поранені, хоча, не в нас, а в сусідньому батальйоні. Один вояк там уже отримав важке поранення.

А агресорів там, на тій стороні кордону, багатенько – 15 тис армії ПМР, 10 тис російських військових, 5 тис т.зв. «чєрнаморскіх казаков». Повно бронетехніки. (До речі, свого часу я прожив 4 роки в Придністров\’ї. Бачив, що там, крім армійців ПМР, є і російські «миротворці», і казачків тих бачив).

Скоріш за все там довго не пробудемо. Поїдемо на Схід. Бо саме зараз там все тільки починається».
Бережи вас Бог, хлопці!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x