Підприємці на Черкащині продавали неповнолітнім тютюн та алкоголь

Підприємці на Черкащині продавали неповнолітнім тютюн та алкоголь

Як повідомлялось раніше, прокуратурою області проведено перевірки додержання вимог Закону України «Про захист суспільної моралі», в результаті яких встановлені численні порушення діяльності територіальних підрозділів органів внутрішніх справ. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Зокрема, ними не забезпечувалось повне та своєчасне направлення до органів доходів і зборів інформації про суб’єкти підприємництва, працівники яких продавали неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби. І, як наслідок, кожен із зазначених підприємців уник застосування фінансових санкцій на суму 6 800 грн.

З метою усунення порушень закону прокуратурою області на адресу начальника УМВС України в Черкаській області внесено подання, за наслідками розгляду якого до контролюючих органів області скеровано 36 попередньо прихованих матеріалів про вказані адміністративні правопорушення для застосування до винних штрафних санкцій.

Крім того, на виконання вимог прокуратури області Головним управлінням доходів і зборів в Черкаській області вже застосовуються вказані санкції до підприємців, відносно яких такі рішення безпідставно не приймалися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x