Жителі Чигиринщини зібрали кошти для пораненого бійця

Жителі Чигиринщини зібрали кошти для пораненого бійця

Благодійний концерт «Подаруймо надію» відбувся у Рацівському Будинку культури. Про це «Новій Добі» повідомили у Чигиринській РДА.

Зібрані за концерт 6 тисяч гривень передали на лікування Антона Магльованого, пораненого під час бойових дій в зоні антитерористичної операції на сході України.

– Це не просто концерт – це благодійна акція по збору коштів для лікування військовослужбовців, що були тяжко поранені в зоні АТО. Не будьмо байдужими до болю цих молодих хлопців, адже чужого горя не буває. Вони мужньо боронили нашу країну, а зараз іде битва за їхнє життя. Свої своїх в біді не кидають! – з такими словами звернувся до учасників заходу один із його організаторів, директор сільського Будинку культури Святослав Мялик.

Учасникам акції розповіли про юнака, якому передали зібрані кошти. Черкащанин Антон Магльований отримав осколкові поранення ніг на наступний день після прибуття в зону АТО. Його прооперували в харківському госпіталі. Щоправда, назвати операцію Антона вдалою не можна – близько двох місяців він не встає і мучиться від болю. У коліно Антону неправильно вставили пластину, вона зачепила нерв. У київському госпіталі хлопець перебуває вже більше трьох тижнів, пережив кілька повторних операцій, утім суттєвого покращення немає. Потрібні кошти як для дорогої операції, так і для реабілітації.

У госпіталі з Антоном постійно перебуває батько. У хлопця є двоє братів, один із яких зараз продовжує воювати на Сході, а інший – захищає кордон України з Кримом. 26 липня 2014 року Антона Магльованого відповідно Указу Президента було нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до цієї благородної справи.
Реквізити для допомоги хлопцю:
Приватбанк, рахунок 2924 4825 5091 00
МФО: 305299
УДРПОУ: 14360570
№ картки: 5168757252339488
Магльований Сергій Іванович (брат Антона).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x