Василь Трохименко, секретар обласної організації Національної спілки журналістів України

Василь Трохименко, секретар обласної організації Національної спілки  журналістів України

БЛІЦ опитування:
1. Про що Ви мріяли ці 23 роки?
2. Що за цей час сталося найважливішого?
3. Яку подію вважаєте найтрагічнішою?
4. Про що згадуєте з усмішкою?

1. Мріяв, а тепер ще більше мрію про те, щоб Україна стала справді незалежною, сильною, квітучою і щасливою країною з високим рівнем життя. За цей час тричі побував у Польщі, місяць жив у Німеччині, подорожував Латвією, Литвою, Швецією, Фінляндією, Ізраїлем, й було дуже прикро, що Україна ще не вирвалася з ведмежих лап північного сусіда й не стала на шлях європейського розвитку. Бог надав нам ще один шанс, отож необхідно ним скористатися.

2. Пощастило брати участь у революційних подіях на Майдані-2004 і на Майдані-2014, відчути єдність і могутність рідного народу, нашу непереможність на шляху до справедливості. Я пишався нашим героїчним народом. Ще вийшли дві мої книжки: «Бо ти на Землі – людина» – про наших славних земляків-черкасців, і «Син Грузії і України» – про Героя Радянського Союзу Вахтанга Чіковані, який загинув, визволяючи Україну від гітлерівських загарбників, і похований у селі Водяники Звенигородського району.
Василь Трохименко, секретар обласної організації Національної спілки  журналістів України
3. Найсумнішою й найтрагічнішою сторінкою нашого сучасного життя вважаю героїчну загибель Небесної Сотні, а також нав’язану Україні війну фашистськими силами Росії, віроломне, всупереч міжнародним домовленостям і обіцянкам, загарбання Росією Криму, розпалювання братовбивчої війни російськими фашист¬ськими диверсантами й терористами на Сході України. Але перемога буде за нами! Вперше в історії України про припинення кровопролиття народ наш, схиливши коліна, молився не тільки в храмах і будинках молитви, а й на центральних майданах міст.

4. З посмішкою, але не з усмішкою згадую боягуза Януковича, який гепнувся негайно на асфальт і потрапив у лікарню, перелякавшись кинутого в нього яйця; згадую також, як символічно покарав лицеміра вінок, якого він покладав до могили воїнів, що загинули за Україну. Можливо, вітер уже знав, що Янукович – найбільший зрадник за всю історію України й найбільший крадій, який обі¬¬¬крав нас на 53 мільярди гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x