На Драбівщині гість викрав водяний насос

На Драбівщині гість викрав водяний насос

Вночі, поки господар спав, зловмисник вкрав водяний насос та електроінструмент. Юнака затримано, викрадене повернуто власнику. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського районного відділу міліції із заявою про крадіжку водяного насосу та електроінструменту звернувся 40-річний житель одного із сіл району. За вказаною адресою черговим було направлено слідчо-оперативну групу та дільничного інспектора міліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці взялися за справу. Експерти-криміналісти розпочали огляд, а оперативники почали з’ясовувати все в деталях. Спілкуючись з потерпілим, вони дізналися, що напередодні до нього з іншої області приїхав у гості товариш. Чоловіки вирішили відзначити це застіллям, під час якої господар заснув. Вранці свято продовжилось. Тільки згодом, постраждалий виявив, що в підсобному приміщенні відсутній водяний насос та електроінструмент.

Уважно вислухавши потерпілого, правоохоронці відразу зійшлися у думці, що до вчинення даного кримінального правопорушення може бути причетний 21-річний гість постраждалого. Побачивши на своєму порозі людей у формі молодик не став заперечувати свою вину, а відразу у всьому зізнався та розповів, що йому не вистачило коштів на продовження банкету, тому поки господар заснув, він вирішив його обікрасти. Вранці викрадене продав за низькою ціною, а виручені кошти витратив на алкоголь, який він випив разом із потерпілим.

Як повідомив начальник Драбівського райвідділу міліції Володимир Рець, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x