Корсунь-Шевченківський район прийняв 19 родин переселенців

Корсунь-Шевченківський район прийняв 19 родин переселенців

Штаб допомоги переселенцям створили у Корсунь-Шевченківському. Про це «Новій Добі» повідомили у Корсунській РДА.

Розпорядженням райдержадміністрації створено районний штаб з питань, пов’язаних із забезпеченням громадян України, які прибули на тимчасове перебування до району з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Штаб у цілодобовому режимі забезпечує координацію всіх служб, які відповідають за розміщення та вирішення соціально-побутових питань переселенців. Координатор роботи штабу Сергій Устенко зазначає: «з Криму, міста Севастополя та східних регіонів України до Корсунщини переселилися 19 родин, 53 особи, з них – 33 дитини.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації здійснює соціальний супровід кожної родини переселенців.Так, призначено державну соціальну допомогу на дитину-інваліда та надбавку до допомоги по догляду за дитиною-інвалідом одній заявниці, допомогу при народженні дитини – чотирьом заявницям, державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям – одній заявниці. Чотири родини отримали допомогу за рахунок коштів обласного бюджету.

Від районної організації Товариства Червоного Хреста одинадцять родин отримали значну допомогу у вигляді продуктових наборів, миючих засобів та одягу.

Також в районі визначено перелік підприємств, які погодились надати конкретну адресну допомогу переселенцям по оплаті тимчасового житла, харчуванню, забезпеченню робочими місцями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x