На Канівщині чоловік із прилавка вкрав мобільний

На Канівщині чоловік із прилавка вкрав мобільний

В Канівському районі чоловік викрав з магазину мобільний телефон. Крадія затримано, він дає покази. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу звернулась 24-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Потерпіла розповіла, що працює в продуктовому магазині, свій телефон вона залишила на прилавку, адже не думала, що його може хтось викрасти. Коли виявила, що мобільний зник звернулась до міліції.

Дівчина також розповіла правоохоронцям, що того дня до магазину зайшов наглядно знайомий їй чоловік, який купив собі випити. Саме після його візиту вона виявила, що телефон зник. Працівникам міліції продавчиняна дала опис чоловіка. Уважно вислухавши жінку, міліціонери почали перевірку та встановлювати особу, яка могла вчинити кримінальне правопорушення. Опитавши сільських мешканців до працівників міліції надійшла інформація, що біля одного із магазинів району 28-річний чоловік хизувався мобільним телефоном та шукав клієнта, щоб продати його по дешевій ціні.

Встановивши місце перебування підозрюваного правоохоронці направились до нього додому. Побачивши міліціонерів на своєму порозі, крадій зрозумів, що його викрито та зізнався у вчиненому, а мобільний телефон, який знаходився у нього добровільно видав оперативним співробітникам. Чоловіка запросили до міськвідділу міліції для дачі пояснень.
В кабінеті слідчого підозрюваний розповів, що ніде не працює і на крадіжку пішов через брак коштів. Мобільний продати не встиг, так як був затриманий правоохоронцями.

За даним фактом Канівським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x