Зловмисник обікрав гараж кам’янчанина

Зловмисник обікрав гараж кам’янчанина

Юнак демонтував одну із стін гаражу, щоб вкрасти інструменти та продати. Зловмисника затримали та доставили до райвідділу для дачі показів. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 28-річного місцевого жителя про демонтаж його гаражу та крадіжку набору інструментів та електроінструменту на загальну суму 1160гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Оглянувши місце крадіжки правоохоронці вилучили речові докази та розпочали оперативно-розшукові заходи. Одні працівники міліції опитували можливих свідків, а експерти-криміналісти працювали над виявленням речових доказів.

Під час проведення оперативних заходів працівники міліції отримали інформацію, що люди бачили невідомого хлопця, який постійно «крутиться» біля гаража потерпілого. Отримавши опис підозрюваного працівники міліції розпочали його пошуки. Під опис підозрюваного підпав 17-річний житель сусідньої області. Встановивши місце знаходження юнака, працівники міліції запросили його та його матір до райвідділу для дачі показів.

В розмові з правоохоронцями зловмисник намагався ввести міліціонерів в оману, але зібрана доказова база була не на користь підозрюваного. Розуміючи, що його викрито і те, що у правоохоронців достатньо доказів його вини, зловмисник у всьому зізнався. Він розповів слідчому, що в його сім’ї ніхто не працює тому коштів бракує. На Кам\’янщину приїздить до родичів у гості. Побачив гаражі у відлюдному місті, саме тоді виникла думка вчинити крадіжку. Викрадене планував продати, проте на заваді його планам стали правоохоронці.

Як розповів начальник Кам’янського районного відділу міліції Сергій Водоп’янов крадені речі вилучені та повернуті потерпілому.

За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x