На Чорнобаївщині активісти продовжили акцію «Розмалюй своє місто»

На Чорнобаївщині активісти продовжили акцію «Розмалюй своє місто»

Всеукраїнська акція «Розмалюй своє місто» набирає все більшої популярності. Молодь та активісти розмальовують в’їзні знаки, дерева та мости у жовто-блакитні кольори. Прикрашають своє вбрання, автомобілі та домівки національною символікою. Цей жест патріотизму та своєрідний заклик до єдності української нації підтримали і жителі Чорнобаївщини. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

Нещодавно селищні активісти пофарбували у жовтий і блакитний кольори огорожу на мосту через річку Ірклій по вулиці Крупської. Молоді патріоти селища вирішили прикрасити міст із власної ініціативи. Саме фарбування відбувалося впродовж трьох днів. Активістам допомогли коштами місцеві підприємці і небайдужі громадяни.

У планах молоді – прикрашати національними кольорами селище й надалі і в такий спосіб підтримувати дух єдності українського народу та показати, що Чорнобаївщина разом з Україною виступають за мир та її територіальну цілісність.

Нагадаємо, в райцентрі вже відбулося чимало акцій у рамках неофіційного загальноукраїнського флешмобу «Розмалюй своє місто». Зокрема, своєрідною візитівкою вулиці Черкаська є розфарбований у вигляді державного символу паркан на мосту через річку.

Оригінальністю вражають «українські» дерева вздовж вулиці Леніна від світлофора та на алеї до терапевтичного відділення ЦРЛ і патріотичні люки селища. Безліч надписів «Україна понад усе» прикрашають тротуари, а синьо-жовті стрічки – стовпи вздовж доріг. Деякі автобусні зупинки задекоровано у вигляді жовто-блакитного стягу.

Є в Чорнобаї і будівля-патріот, пофарбована у кольори державного прапору. Прикрашає її напис «Боже, бережи Україну». Розташований будинок по вул. Комсомольській (поблизу Палацу спорту).

Батьківщина починається з рідної домівки, вулиці, містечка… Твоє – найкраще, але ти маєш можливість показати його ще кращим. Лише знайди хвилинку! І результат, як і приємні враження, не забариться.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x