Молодого бійця батальйону «Шахтарськ» поховали на Уманщині (ФОТО)

Молодого бійця батальйону «Шахтарськ» поховали на Уманщині (ФОТО)

Другого серпня на Уманську землю, а саме, в село Шарин, у родину Рижаків прийшло непоправне горе. На 24 році життя, від рук проросійських найманців у зоні проведення антитерористичної операції, у м. Докучаєвськ, що на Донеччині, загинув син та брат Володимир Рижак – боєць добровольчого батальйону «Шахтарськ», людина високої порядності, людяності, моралі, сміливий та мужній патріот з «великої» літери. Під час виконання священного обов’язку перед батьківщиною, його наздогнала куля снайпера. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

До служби він навчався в агротехнічному коледжі та працював на громадських засадах. На Схід поїхав добровольцем. Там, звужуючи територію терористичної небезпеки, він ціною власного життя, захищав територіальну цілісність своєї держави, а також мир і спокій своїх співвітчизників.
Молодого бійця батальйону «Шахтарськ» поховали на Уманщині (ФОТО)
Молодого бійця батальйону «Шахтарськ» поховали на Уманщині (ФОТО)
Попрощатися із загиблим бійцем та віддати данину шани прийшло кілька сотень людей, серед яких: представники облдержадміністрації, районне керівництво та представники органів місцевого самоврядування, жителі Умані та району, друзі, колеги, товариші по майдану, з якими він пліч-о-пліч брав учать у Революції Гідності та, просто, усі небайдужі.

Після поминальної панахиди тіло бійця вантажівкою провезли центральною вулицею села. Проводжали героя в останню путь під символічну пісню «Плине кача по Тисині», складену на честь воїнів Карпатської Січі, що загинули обороняючи Закарпаття від угорсько-фашистських окупантів. На кладовищі, обласні та районні чиновники висловили щире співчуття рідним та близьким військовослужбовця, зазначивши, що ця батьківська втрата – це страшна біда кожного з нас. Як годиться, поховали юнака під залпи автоматів, у супроводі державного Гімну України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x