У жителя Звенигородки викрали металеву браму

У жителя Звенигородки викрали металеву браму

Зловмисник демонтував частину гаража заради металобрухту. Крадія затримано, викрадену браму правоохоронці повернули господарю. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 51-річного місцевого жителя про демонтаж його гаражу. Зловмисник вкрав одну половину металевої брами. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Оглянувши місце крадіжки правоохоронці вилучили речові докази та розпочали оперативно-розшукові заходи. Щоб полагодити все постраждалому доведеться докласти чимало коштів та зусиль. Працівники міліції встановили, що місцеві жителі бачили, як біля гаражів «крутився» невідомий чоловік. Перевіряючи місцеві пункти прийому металобрухту, на одному з них було знайдено та вилучено крадену річ. Правоохоронці з’ясували, що до даного кримінального правопорушення причетний раніше судимий 51-річний місцевий житель. Встановивши його місце знаходження, запросили до райвідділу для дачі показів. В розмові зі слідчим він зізнався, що не працює.

Заздалегідь побачив гараж у відлюдному місті та зважився на крадіжку. Вночі демонтував браму. Крадене здав на металобрухт, а кошти витратив на свої потреби.

Як розповів начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжний за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x