На Маньківщині чоловік обікрав сусідку

На Маньківщині  чоловік обікрав сусідку

Чоловік викрав у своєї сусідки одягу на суму близько 2000 гривень. Зловмисника затримано. Наразі він дає покази, за вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Маньківського районного відділу міліції звернулась 23-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку одягу з її дачного домоволодіння, що розташоване в одному із сіл району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Оперативні працівники, проводячи розшукові заходи, дізналися від місцевих жителів, що дружина одного із жителів села ходить в схожому одязі, який вкрали у потерпілої. Підозрювану особу було швидко встановлено, ним виявився непрацюючий 48-річний місцевий житель, який має недобру славу на селі. Встановивши його місце знаходження, працівники міліції завітали до його домівки та запросили до райвідділу міліції для дачі показів. Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався у скоєному та розповів, що не працює, займається тимчасовими підзаробітками. Ходить по селу та допомагає односельчанам по господарству. Але коштів все одно не вистачає. Побачив де сусідка ховає ключі від дому, зважився на крадіжку. Вночі відчинив хату та забрав одяг. Вранці усе продав по нижчій ціні, а футболку, яка сподобалася його дружині залишив. Виручені кошти витратив на свої потреби.

Як повідомив начальник Маньківського районного відділу міліції Микола Перстюк, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x