Тальнівські депутати на сесії прийняли програму про мобілізацію

Тальнівські депутати на сесії прийняли програму про мобілізацію

Учора, 5 серпня 2014 року проведено чергову сесію Тальнівської районної ради, до порядку денного якої було внесено тридцять сім питань, рішення з яких необхідні для життєзабезпечення діяльності громад району. Провела пленарне засідання голова районної ради Наталія Руснак. На початку роботи присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих патріотів у ході проведення антитерористичної операції на сході України. Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаській обласній раді.

Першими з питань порядку денного депутати розглянули виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району і районного бюджету за І півріччя 2014 року.

Потім депутати прийняли районну програму забезпечення молоді житлом на 2014–2017 роки; комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014 – 2015 роки і внесли зміни до ряду програм: інформаційного забезпечення населення району на 2012–2015 роки; до районної програми проведення часткової мобілізації на території Тальнівського району на період до 2016 року та до рішення районної ради від 20.11.2007 № 13-7 «Про програму розвитку фізичної культури і спорту в районі на 2007 – 2011 роки» із змінами.

У порядку контролю заслухано начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимира Гречка про хід виконання Програми забезпечення потреби району в продовольчому зерні на 2009–2015 роки; завідувача сектору розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Юрія Борисенка про хід виконання районної програми «Питна вода Тальнівщини» на 2010–2020 роки; начальника районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області Олега Слизького про хід виконання районної цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2011–2015 роки і начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяну Маринченко про виконання програми зайнятості населення Тальнівського району на 2013-2017 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x