Підприємство «Разек Черкаси» буде розширятися

Підприємство «Разек Черкаси» буде розширятися

Голова ОДА Юрій Ткаченко сьогодні відвідав завод з виробництва металоконструкцій «Разек Черкаси» та зустрівся з генеральним директором групи компаній «Разек» у Східній Європі Марком Сандре. Мета зустрічі – продовження курсу обласної державної адміністрації по залученню інвестицій, створенню нових робочих місць та підтримки бізнесу. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Основним напрямком діяльності групи компаній «Разек» є виробництво і продаж устаткування для оснащення торгових точок, а також виробництво офісних перегородок.

Нині на підприємстві працює 130 черкащан, з середньою заробітною платою близько 4 000 грн. Проте наступного року, навіть попри загальноукраїнську кризу, підприємство має намір розширюватися, тож і працюватиме там вже близько вже 200 осіб.

За словами Марка Сандре, раніше підприємство працювало переважно на експорт до Росії. Однак у світлі останніх подій, генеральний директор компаній у Східній Єропі заявляє, що виробництво переорієнтовуватиметься більше на Західну Європу та ОАЕ.

Натомість однією з найголовніших проблем у роботі на Черкащині, підприємець називає перевірки контролюючих органів та податкової міліції.

«За ініціативи Президента України зараз відбувається зменшення кількості контролюючих органів. А щодо місцевого рівня, то я звертаючись до контролюючих органів я завжди кажу: такі підприємства, які регулярно сплачують податки та легально виплачують заробітну плату – до них не треба йти і не треба зайвий раз перевіряти, – зазначив у ході спілкування Юрій Ткаченко. – Тому зараз я сказав Марку Сандре, що у разі якихось незрозумілих перевірок він може звертатися особисто до мене. Будуть перешкоди у роботі – я особисто ліквідовуватиму їх».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x