На Монастирищині більшість господарств уже завершили збір урожаю

На Монастирищині більшість господарств уже завершили збір урожаю

В Монастирищенській районній державній адміністрації відбулася робоча нарада по питанню завершення збору ранніх зернових культур в районі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Монастирищенської РДА.

Нараду провів голова райдержадміністрації Олег Недогода. Взяли участь у нараді начальник управління агропромислового розвитку Олег Пелих та керівники сільськогосподарських підприємств району.

Станом на 04.08.2014 в районі зібрано 13,4 тис. га ранніх зернових культур, 87,2% до посіяного, намолочено 60,9 тис. тонн збіжжя, середня врожайність складає 45,5 ц/га. Озиму пшеницю зібрано на площі 9 тис.га, 85% до посіяного, середня врожайність складає 49 ц/га. Ярий ячмінь зібрано на площі 3,7 тис.га, 92,2%, врожайність складає 39,2 ц/га. Більшість господарств уже завершили збір врожаю ранніх зернових культур – це СТОВ «Лукашівка і К», ТОВ «Коритня-АгроКМ», «Долинка-Агро», ПрАТ «Райз-Максимко», ТОВ «ЛатАгроІнвест, ФГ «Мир», СФГ «Ладіс», СТОВ «Степ», СФГ «Степівське», СФГ «Обрій», ФГ «Юлія», ФГ «Надія».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x