Корсунський «Сокіл» живий!

У неділю 10 серпня в бою під Іловайськом разом із чоловіком Тетяни Чорновол Миколою Березовим при спробі звільнення населеного пункту був поранений корсунець з позивним «Сокіл». Багато ЗМІ один за одним поспішили розповсюдити інформацію про його загибель, зокрема, й наш сайт. Однак він живий!

Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента у Корсунь-Шевченківському районі Галини Добровольської.

Хоча стан – важкий, боєць отримав поранення в живіт. Як повідомив голова Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Володимир Зуєнко на апаратній нараді в РДА 11 серпня, бійця прооперовано у польовому госпіталі, його стан тяжкий, але стабільний.

Його мама Тетяна Перетятько (засновниця громадської організації «Солдатські матері Корсунщини»), ще в неділю виїхала до сина у супроводі його побратимів. Зараз вона біля нього. Кошти на ліки передали небайдужі земляки.
Всі сподіваються на краще та моляться про одужання Романа Сокуренка. Саме таке справжнє імя корсунського Сокола. Йому 31 рік, це активний майданівець, друзі характеризують Романа, як дуже добру і хорошу людину, справжнього патріота України. Він брав участь у АТО від самого її початку, а після створення батальйону МВС «Азов» – влився у його склад ще з п’ятьма нашими земляками-корсунцями.
Хто бажає свій зробити внесок у підтримку нашого пораненого земляка- героя, передавайте кошти корсунським волонтерам, які постійно працюють на міському центральному ринку. Скринька пожертв встановлена і в Спасо-Преображенському храмі, що біля районного будинку культури.
Контактний телефон координатора волонтерів 0683923891 (Людмила Сімшаг).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x