Обласна влада разом із громадськістю допомагають захисникам Вітчизни

Сьогодні влада спільно з громадськими та волонтерськими організаціями об’єднується заради допомоги захисникам Вітчизни, які перебувають у гарячих точках на Сході країни. Так, днями обласне керівництво – Юрій Ткаченко, Наталія Старікова та Віталій Коваль – зустрілися із активними представниками громади Черкащини задля створення атмосфери максимального сприяння діям громадських та волонтерських організацій.

Для більш злагоджених та скоординованих дій між органами влади та громадянами існує необхідність створення відповідних координаційних центрів. Власне така пропозиція й надійшла від волонтерів. На її виконання для згаданого центру в ОДА нададуть приміщення, призначать головного координатора та виділять потрібне технічне забезпечення.
Організації також запропонували створити постійнодіючу гарячу лінію, яка слугуватиме проміжною ланкою між майбутнім координаційним центром та кожним, хто хоче допомогти українській армії. Невдовзі після зустрічі гаряча лінія розпочала свою роботу за номерами: (097) 737 70 97 та (093) 205 0694.

Обласні керманичі підтримали надані громадськістю пропозиції та охоче виявили бажання своєчасно розв’язувати усі проблемні моменти, які заважають благодійникам діяти задля збереження життя українських солдат.
Нині спостерігаємо таку ситуацію, коли влада та громада усіляко прагнуть допомогти бійцям в зоні АТО, переслідуючи принцип єдності та нероздільності воїнів на «ваших» та «наших», адже усі вони борються за Україну.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x