За кілька днів серпня до бюджетів спрямовано 119,1 млн.грн. платежів

За кілька днів серпня до бюджетів спрямовано 119,1 млн.грн. платежів

З початку місяця державний бюджет отримав від Черкаської області в 1,6 раза більшу суму платежів, ніж на цю дату у серпні минулого року. До місцевих бюджетів наразі надійшло 61,8 мільйонів гривень податків і зборів – серпневі розписи місцевих рад уже виконані на 30,2 відс. Загалом з початку місяця платники Черкащини спрямували до бюджетів усіх рівнів 119,1 млн.грн.

Про це «Нову Добу» поінформував в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Він повідомив, що на недавно відкриті рахунки з військового збору платники уже перерахували 152 тис.грн. Загалом же у серпні очікується надходження до 8 млн.гривень цього збору.

«Я неодноразово наголошував, що в нашій області доволі високий рівень добровільної сплати податків. Платники не просто відповідальніше ставляться до виконання обов’язку із сплати податків, а й дуже добре розуміють, що стабільне надходження податків до бюджетів це надважливе зараз питання. Від його вирішення залежить доля й міць країни і доля людей», – акцентував В.Коломієць.

Він подякував платникам, які за непростих умов сьогодення активно працюють, розвиваються, створюють робочі місця, сумлінно сплачують податки, і крім того активно допомагають бійцям в зоні АТО та переселенцям зі Сходу.
Водночас В.Коломієць відмітив, що головне управління спільно з органами виконавчої влади, громадськими організаціями і сумлінними платниками проводять значну роботу з упередження та руйнування кримінальних схем, працюють над вичищенням ринку від фальсифікату і ведуть боротьбу з тіньовими зарплатами.

«Завдання головного управління не тільки підтримати платника, розвивати його, навчати, вчасно інформувати про зміни та допомогти чинити за законом. Наша задача – захистити сумлінних платників нашої області від нечесних конкурентів. І це ми робимо, жорстко проводячи заходи з детінізації та боротьбу з корупційними проявами», – зауважив Володимир Коломієць.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x