Черкаські платники перерахували понад 2 млрд. гривень єдиного внеску

Черкаські платники перерахували понад 2 млрд. гривень єдиного внеску

За січень-липень 2014 року платники Черкаської області перерахували до бюджету 2,088 млрд. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Цьогорічні надходження внеску на 14 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Як повідомляють у профільному підрозділі ГУ Міндоходів у Черкаській області єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачують 86 650 платників, зокрема, 26 498 юридичних та 60 152 фізичних осіб. 1 255 черкащан сплачують внесок за укладеними договорами про добровільну участь у сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до законодавчо визначених пропорцій та перераховується на рахунки відповідних фондів.

Нагадаємо, що наразі триває обговорення Концепції реформування податкової системи України, в якій запропоновано кілька моделей реформування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Детальніше ознайомитися з Концепцією реформування податкової системи України можна за посиланням http://minrd.gov.ua/anonsi/7085.html. Пропозиції очікуємо за адресою інформаційно-комунікаційного сектору Головного управління Міндоходів у Черкаській області zmi@ck.minrd.gov.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x