Поховали «айдарівця», який поклав своє життя за Україну

Поховали «айдарівця», який поклав своє життя за Україну

Сьогодні черкасці попрощалися ще з одним патріотом – бійцем батальйону «Айдар» Каравайським Богданом Ігоровичем, який поліг смертю хоробрих в ході виконання антитерористичної операції в селі Провалля Луганської області, на кордоні з Росією.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській обласній раді.

Народився Богдан у Черкасах у 1990 році. Після закінчення школи обрав військову професію. Донедавна служив у Кіровограді в полку спецпризначення, проходив контрактну службу, звідки був направлений на кордон. Він був єдиним сином у батьків.

Провести героя в останню путь разом з рідними прийшли голова обласної ради Валентина Коваленко, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, обласний військовий комісар Євгеній Курбет, однокласники, друзі і бойові побратими.

Валентина Коваленко, виступаючи на траурному мітингу, висловила співчуття всім рідним і близьким та зазначила, що сьогодні вкотре лунає дзвін по ще одній душі загиблого. Важко знаходити слова втіхи і дуже гірко проводжати у вічність тих хлопців, справжніх чоловіків, для яких Україна – понад усе.
Поховали «айдарівця», який поклав своє життя за Україну
«Він мало зробив для себе. Мало зробив для батьків. Але багато зробив для України, захистивши від агресора, скільки зміг, метрів рідної землі і всіх нас», – говорили учасники сумного заходу про полеглого бійця.

Каравайського Богдана Ігоровича за заслуги посмертно нагороджено Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної ради і нагрудним знаком.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x