У «Черкаських Мавп» розпочався новий сезон

У «Черкаських Мавп» розпочався новий сезон

Черкасці провели перше тренування сезону 2014-2015. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Після відпусток гравці та тренери зібралися у ПС «Будівельник». Серед тих, хто прибув на перший збір команди, переважно молодь.

На сьогоднішньому тренуванні працювали відразу дев’ять вихованців «Черкаських Мавп». А це: Мірошніченко, Воєвода, Голик, Руслов, Рудаков, Кобець, Шаламов, Ткаченко та Антонєнко. Окрім того, в обоймі Куліш, Чумаков та Балабан. Серед відсутніх через поважні причини два досвідчені гравці – Станіслав Завадський, який перебуває у таборі Національної збірної, та Андрій Кальніченко, котрий незабаром може вдруге стати студентом. До команди капітан «Черкаських Мавп» приєднається уже найближчої середи.

На перше тренування хлопці прибули у прекрасному настрої, багато кепкували і з оптимізмом дивилися у новий сезон. У декого канікули були аж чотири місяці, однак переважна більшість літо провела у баскетбольних баталіях чемпіонату Європи.

За словами одного з потенційних лідерів молодої команди – Олександра Кобця за короткий проміжок часу після Євробаскету йому все ж вдалося відпочити.

Головний тренер команди Максим Міхельсон поздоровив хлопців з початком нового циклу і розповів про систему роботи протягом першого тренувального збору.

Очікувано, що головна увага буде прикута фізпідготовці. Пляж, парк та тренажерний зал займатиме більшість тренувального часу протягом перших тренувань. Звісно, про м’яч теж не забували. Правда, цього разу до рук взяли волейбольний м’яч. Після невеличкої розминки наші баскетболісти відразу розпочали міні-турнір. Гравці були розділені на дві команди, третю сформували з тренерів та лікарів. Причому останні на досвіді та морально-вольових якостях нічим не поступалися молоді.

За словами головного тренера команди – Максима Міхельсона, зараз він у пошуках якісного розігруючого, яким має стати іноземець. Решта ж селекційних питань для молодої команди фактично вирішена.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x