Ігор Швайка – «за» розвиток племінного тваринництва

Ігор Швайка – «за» розвиток племінного тваринництва

Перебуваючи з робочою поїздкою в Черкаській області, Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка відвідав Науково-виробниче об’єднання «Прогрес», яке спеціалізується на розвитку програм селекції порід великої рогатої худоби, свиней та коней. В даний час в селекційному центрі утримується 25 бугаїв-плідників.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Мінагрополітики.

Ознайомившись з роботою підприємства, очільник Мінагрополітики України звернув увагу на високі можливості племінної бази молочного скотарства та відзначив важливість того, що для розвитку та поглиблення селекції об’єднання використовує кращий вітчизняний та світовий генофонд. Крім того, Міністр Ігор Швайка оглянув найсучаснішу в Європі технологічну лінію німецького виробництва «Мінітюб» по оцінці, фасуванню та заморожуванню спермопродукції бугаїв-плідників у вигляді паєт, ємкістю 0,25 мл.

Разом з тим, перебуваючи на Черкащині, Міністр Ігор Швайка провів нараду з керівниками структурних підрозділів Мінагрополітики та очільниками підпорядкованих ЦОВів, а також їхніх територіальних органів в Київській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Чернігівській та Черкаській областях. На нараді було обговорено питання стану збору та якості зернових в цих регіонах, а також продовольчої безпеки держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x