Одну з площ на Луганщині хочуть назвати на честь генерала Момота

Одну з площ на Луганщині хочуть назвати на честь генерала Момота

Минулими вихідними голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко побував із робочим візитом у кількох містах Луганщини. Туди очільник області повіз понад 40 тонн гуманітарної допомоги, яку було розділено між місцевими жителями та черкаськими військовими з батальйону Нацгвардії.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

У рамках візиту Юрій Ткаченко спільно з в.о. голови Луганської облдержадміністрації Іриною Веригіною обговорив можливості допомоги для відновлення інфраструктури зруйнованих міст, зокрема, відбудови школи №24 у м. Лисичанськ; зустрівся з командиром черкаських нацгвардійців й побував у зведеному загоні черкаської міліції у Новоайдарі та на дальніх блокпостах під Луганськом.

– Минула доба, проведена на Луганщині, вкотре підтвердила, що українці – найкращі воїни і патріоти, а ще – справжні оптимісти, – поділився враженнями очільник області. – Чотири машини «гуманітарки», привезеної з Черкащини, розподілили у Лисичанську: три – місцевому населенню, ще одну – у батальйон Нацгвардії, перекинутий сюди з Черкас. Насправді досі там достатньо напружена атмосфера, на відміну від звільненого Слов’янська, час від часу чути постріли, а місцеві жителі вороже налаштовані до приїжджих і до гуманітарної допомоги.

За словами Юрія Олеговича, виконувач обов’язків голови Луганської облдержадміністрації Ірина Веригіна виступила з пропозицією перейменувати одну з площ звільненого міста Станиця Луганська на честь героя АТО – командира прикордонників Ігоря Момота.

До речі, школи, які будуть відбудовані черкащанами у Слов’янську на Донеччині та у Лисичанську на Луганщині назвуть іменами черкаських героїчних пращурів – Тараса Шевченка та Богдана Хмельницького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x