Вулицю Можайського в Черкасах ремонтують

Вулицю Можайського в Черкасах ремонтують

У Черкасах триває ямковий ремонт доріг. Сьогодні бригада КП «ЧЕЛУАШ» працювала на вул. Можайського. Щодня комунальники намагаються укладати 30-40 тонн асфальту.

Роботи проінспектував депутат від цього виборчого округу Руслан Зоря. Як він написав у «Фейсбуці», поспілкувався з працівниками.

– Виявилося, що їм ще досі не сплатили заробітну плату. Вони уже 8 місяців працюють «безкоштовно». Хоча на позаминулій сесії особисто голосував за те, щоб виділити КП «ЧЕЛУАШ» 430 тис. грн. на закриття заборгованості по заробітній платі. Переговорив з директором з цього приводу. У зв’язку з тим, що там нещодавно призначили нового директора, довелося у терміновому порядку змінювати фінплан, підписи в банку, замінювати платіжки в казначейстів. Пообіцяв, що наступного тижня перший транш коштів піде працівникам, – зазначив він.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській міській раді.

Між тим, ямковий ремонт доріг, який розпочався у Черкасах наприкінці червня, провели на кількох важливих вулицях. Так, була відремонтована вул. Сумгаїтська, вулиця Благовісна, 2-го Українського фронту, 30 років Перемоги, біля пологового будинку на Конєва та інші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x