Монастирищенський підприємець отримав фінансову підтримку за створення нових робочих місць

Монастирищенський підприємець отримав фінансову підтримку за створення нових робочих місць

Підприємець отримає державну підтримку за створення нових робочих місць. Таке рішення було прийняте Монастирищенським районним центром зайнятості.

Олександр Любомський перший, хто на Монастирищині скористався правом на стимулювання роботодавців, наданим Законом України «Про зайнятість населення». Цей приватний підприємець працює в галузі машинобудування, надаючи послуги з виготовлення та обслуговування парових та водогрійних котлів.

Про це «Новій Добі» повідомили в Монастирищенському РЦЗ.

У минулому місяці Олександр Любомський створив одинадцять нових робочих місць, на які були працевлаштовані серед інших і троє безробітних передпенсійного віку. У зв’язку з цим, відповідно до законодавства, було прийняте рішення щомісячно упродовж року компенсувати роботодавцю витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Користь від співпраці отримали всі: працівники, які потребують додаткового соціального захисту, отримали стабільну роботу на два роки, а роботодавець – фінансову підтримку на початковому етапі розвитку своєї справи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x