Катеринопільчанина земляки провели до армії

Катеринопільчанина земляки провели до армії

На виконання Указу Президента України Петра Порошенка щодо третьої хвилі мобілізації, в районі проводяться мобілізаційні заходи. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

Найбільш хвилюючими є проводи до лав Збройних Сил України мобілізованих громадян. Варто зазначити, що кожен із них забезпечується продовольчим пайком, товарами першої необхідності, військовим спорядженням та бронежилетами.

Так, 21.08.2014 відбулися проводи до Української армії жителя села Бродецьке Миколу Титаренка. В далеку дорогу молодого чоловіка відправляв і священник Української православної церкви Київського патріархату отець Іван, благословивши хлопця на захист Вітчизни. Також він побажав солдату, аби Бог завжди був поряд і подарував символ православної віри – натільний хрестик, та освятив бронежилет, який було вручено воїну.

Голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко звернулася до військовозобов’язаного з сердечними напутніми словами, побажала йому сили, наснаги, витримки, а головне – щоб повернувся з перемогою цілим і неушкодженим до рідного дому. Також керівник району наголосила, що соціальна турбота над родиною Миколи Титаренка, як і кожного мобілізованого жителя, перебуває на контролі районної та місцевої влади.

Цього ж дня солдат відбув до лав Збройних Сил для проходження підготовки та подальшої військової служби. Урочисто проводжати в армію у районі будуть кожного мобілізованого, адже захисники Вітчизни заслуговують на це. Тим самим, піднімаючи їхній бойовий дух, ми наголошуємо на тому, що воїнів чекають на рідній землі. І це надасть їм у вирішальну мить стійкості та мужності.

Земляки чекають своїх героїв живими й моляться за них.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x