На Черкащині відбулася V Спартакіада обласної організації

На Черкащині відбулася V Спартакіада обласної організації

Відбулася V Спартакіада обласної організації профспілки працівників соціальної сфери. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Учасників з 30-ти команд гостинно прийняв санаторно–оздоровчий комплекс «Світанок», розташований в селі Свидівок.

До програми Спартакіади, крім традиційних видів спорту – легкоатлетичного кросу, настільного тенісу, шашок, шахів, дартсу, перетягування канату та естафети «Веселі старти» вперше, на прохання багатьох команд, був включений пляжний волейбол.
Спартакіаду відкрили голова профспілки Людмила Веселовська та голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський.

У цікавій та напруженій спортивній боротьбі пройшли змагання з кросу, дартсу, настільного тенісу. Великий інтерес викликали змагання з шашок та шахів. Особливо вражало змагання з перетягування канату. Саме змагання з цього виду завжди викликають найбільший інтерес у вболівальників.

За підсумками Спартакіади перемогу отримала команда Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих, на другому місці – команда Смілянського психоневрологічного інтернату і на третьому місці – команда Гельмязівського психоневрологічного інтернату.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x