Черкащина залучає інвесторів

Черкащина залучає інвесторів

Сьогодні інвестиційна привабливість області знаходиться не на тому рівні, якому хотілось би. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Тому наразі важливо вирішити ряд завданнь в інвестиційній сфері Черкащини. З цього приводу за ініціативою першого заступника голови ОДА Наталії Старікової відбулася нарада з представниками Департаменту інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв’язків, Департаменту економічного розвитку і торгівлі, управління інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації, а також радниками голови ОДА та представником КП «Агентство розвитку Черкащини» Черкаської обласної ради.

Черкаська область є унікальним регіоном з огляду на географічне розташування та кліматичні умови. На чорноземах Черкащини можна виростити чудовий урожай із мінімальними затратами людських ресурсів, а промислові підприємства узмозі створити конкурентоспроможний товар на основі виробничого досвіду.

Нині в регіоні усувають усі перешкоди, які можуть заважати інвесторам впевнено вкладати кошти в успішні проекти. Так, наприклад, з метою протидії корупції та обмеження впливу чиновників у кожному районі області діють центри надання адміністративних послуг. Звісно, існують напрямки, які потребують змін і для цього обласна влада розробляє програму дій, яка допоможе реформувати інвестиційний клімат Черкащини. Зокрема, на теми вказаної сфери систематично проводяться наради, круглі столи, зустрічі із підприємцями регіону, завдяки чому інвесторам буде доступна уся інформація про інвестиційне життя області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x