Дорожники та комунальники – найбільші у Драбівському районі боржники з зарплати

Дорожники та комунальники – найбільші у Драбівському районі боржники з зарплати

Проблема погашення заборгованості з виплати заробітної плати знаходиться в центрі постійної уваги органів районної влади. З цією метою у приміщенні районної державної адміністрації 21 серпня відбулося чергове засідання тимчасової комісії райдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсії та інших соціальних виплат.

Про це «Новій Добі» повідомили в Драбівській РДА.

Комісія розглянула питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати у філії «Драбівський райавтодор», ДП «Черкаський облавтодор», КП «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства», ТОВ «Укрсейф».
На засіданні заслухано бухгалтера філії «Драбівський райавтодор» та бухгалтера ТОВ «Укрсейф» про причини виникнення зарплатної заборгованості на підприємствах.

За результатами наради членам тимчасової комісії дане доручення проводити роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств на засіданнях та через засоби масової інформації із приводу вжиття всіх можливих заходів для запобігання заборгованості з виплати заробітної плати та підвищення рівня заробітної плати в районі.

Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, з метою контролю за дотриманням зобов’язань із погашення заборгованості щодо філії «Драбівський райавтодор», ДП «Черкаський облавтодор», КП «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства», ТОВ «Укрсейф», направити лист до прокуратури Драбівського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x