Золотоніське подружжя обікрав кум

Золотоніське подружжя обікрав кум

Після візиту кума, з будинку Золотоніського подружжя зникли мобільний телефон і велосипед. Правоохоронці встановили особу зловмисника і за місцем його проживання виявили крадені речі, які він ще не встиг продати. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міськвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернулась 27-річна місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям, що за місцем проживання виявила відсутність новенького мобільного телефону та спортивного велосипеда.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група. В розмові з потерпілою правоохоронці довідалися про те, що напередодні в них декілька днів гостював кум, який проживає в одному із сіл району. Ще вчора ввечері вони разом сиділи за столом і випивали, а зранку коли прокинулися то ні кума, ні велосипеда з мобільним телефоном вже не було. Ні на чиї телефонні дзвінки 26-річний підозрюваний не відповідав тому оперативники відразу вирушили до нього додому. Молодий чоловік в той час знаходився за місцем проживання і велосипед, який зник у потерпілих також стояв на його подвір’ї.

В розмові з правоохоронцями молодик намагався всіляко виправдатись, вигадував різні версії, які не знаходили свого підтвердження. Розуміючи, що ввести в оману правоохоронців йому не вдасться, зловмисник зізнався у скоєному. Він розповів, що в минулому вже був судимий за вчинення кримінальних правопорушень тож цього разу, після гарного застілля не зміг себе стримати щоб непомітно викрасти в куми дорогий телефон і спортивний велосипед іноземного виробництва. З самого ранку зловмисник здав викрадену мобілку до місцевого ломбарду, за що отримав 1300 гривень. Велосипед він також планував продати, щоб не привертати до себе уваги, але не встиг. Позбутися краденого молодику завадили працівники карного розшуку. Підозрюваного чоловіка відразу доставили до міськвідділу міліції. Викрадений телефон та велосипед вилучено і повернуто власникам.

Слідчим відділом Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x