У Чорнобаї чоловіка обікрали на автостанції

У Чорнобаї чоловіка обікрали на автостанції

У одного із пасажирів рейсового автобусу, що виїжджав до Черкас, на автостанції невідомий вкрав гаманець, в якому було 300 гривень. Дільничні інспектори міліції встановили крадія, викрадене повернули потерпілому. Дії зловмисника слідчі кваліфікують статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського районного відділ міліції звернувся 24-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку гаманця. Молодик розповів, що збирався до Черкас. Вранці приїхав на автостанцію, купив білет в касі та чекав виїзду рейсового автобусу на лавочці, гаманець положив поряд. Коли саме той зник чоловік не міг сказати, проте він зауважив, що весь цей час біля нього «крутився» невідомий чоловік, який невдовзі сів у попутний автомобіль синього кольору та зник у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група райвідділу, що виїхала на місце пригоди, уважно вислухала потерпілого, опитала можливих свідків та розпочала пошуки крадія. Працюючи над розкриттям цього кримінального провадження правоохоронці дійшли до однієї думки, що до його вчинення може бути причетний чоловік, про якого розповідав потерпілий.

Дільничні інспектори міліції негайно вирушили на пошуки зловмисника. В ході перевірки було встановлено, власника автомобіля, який саме підвозив підозрюваного, яким виявився раніше судимий 58-річний місцевий житель. Чоловіка було запрошено до райвідділу для дачі показів. Потерпілий впізнав у підозрюваному чоловіка, який стояв біля каси на автостанції, і зловмисник, розуміючи, що його викрито, зізнався у вчиненому. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що ніде не працює, а побачивши гаманець, який лежить без нагляду, вирішив його викрасти.

Як повідомив начальник Чорнобаївського районного відділу міліції Валентин Солод, викрадену річ разом із грошима зловмисник добровільно видав працівникам міліції. За цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x