Черкаські рятівники придбали амуніцію для військових (ФОТО, ВІДЕО)

Черкаські рятівники придбали амуніцію для військових (ФОТО, ВІДЕО)

Бронежилети, кевларові шоломи, рукавиці, лопати, примуси, рушники та миючі засоби, іншу військову амуніцію купили на власні кошти для військових в зоніантитерористичної операції рятувальники Черкащини.

Останнім часом Україна явила усьому світові небувалу згуртованість та силу духу. Для багатьох це стало несподіванкою, але не для нас українців, для яких братерство, взаємодопомога та взаємна підтримка, єднання заради перемоги, завжди були не просто словами, а гаслом до дії.
Рятувальники, як і усе суспільство в єдиному прагненні захистити свою землю, вибороти нарешті право на самовизначення та незалежність, шукають можливість допомогти армії, військовим, добровольцям, які сьогодні боронять нашу країну.

Про це «Новій Добі» повідомили в ДСНС України в Черкаській області.

Співробітники пожежно-рятувальної служби, як ніхто інший, знають і ціну і важливість якісного обладнання та спорядження під час виконання складних завдань в небезпечних умовах, чи то в зоні надзвичайної ситуації чи то військового протистояння та бойових дій.
Саме тому пожежні та рятувальники першого Державного пожежно-рятувального загону поохороні велетня хімічної промисловості України ПАТ «АЗОТ» вийшли із ініціативою збору власних коштів на придбання військового спорядження для солдатів збройних сил, які воюють в зоні антитерористичної операції.
Черкаські рятівники придбали амуніцію для військових (ФОТО, ВІДЕО)
Впродовж місяця цієї акції, її активно підтримали усі співробітники загону, і полковники і рядові, і рятівники і службовці, усі внесли свій посильний вклад до спільної скарбнички.
– Будь-яка сума зібрана для нашої армії є надзвичайно важливою і потрібною. Кошти ми збирали усіма підрозділами, кожна гривня була взята на облік і витрачена під сувору звітність, а відомості про накопичені кошти постійно доводилися до особового складу. Сьогодні ми передали до війська три бронежилети п’ятого найвищого ступеня захисту, три сучасні кевларові шоломи, військове спорядження та засоби гігієни які вдалось придбати на зібрані гроші. Упевнені, що отримані і бронежилети і шоломи, дозволять нашим воякам почуватися більш упевнено під час звільнення нашої землі,» – зазначив начальник ДПРЗ-1, полковник служби цивільного захисту Юрій Літвін.
Черкаські рятівники придбали амуніцію для військових (ФОТО, ВІДЕО)
В останню хвилину до своєї посилки рятувальники поклали іконки із зображенням небесного воїна – Архистратига Михайла, а також звернення до солдатів…
«Дорогі Захисники!
Колектив рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні ПАТ «АЗОТ» Управління ДСНС України у Черкаській області від щирого серця дякує вам за захист нашої Батьківщини! Ви справжні герої та приклад для кожного українця. Завдяки Вашій витримці та силі ми живемо спокійно в захищених Вами містах. Низько вклоняємось за мужність та витримку, за боротьбу та захист Рідної землі. В жодній країні світу не має таких патріотів та самовідданих людей, як Ви. Кожен день ми молимо Бога за Ваші життя, з тривогою в серці боїмося за Вас та пишаємось Вами! Тримайтеся, браття! Бережіть себе та неньку Україну! Повертайтесь живими! З нами Бог!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x