Кам’янчани скаржаться на директора ДЮСШ та переймаються орендою земель в районі

Кам’янчани скаржаться на директора ДЮСШ та переймаються орендою земель в районі

На особистому виїзному прийомі першого заступника голови ОДА Наталії Старікової жителі Кам’янки порушували питання оренди землі та невідповідності керівника одного з бюджетних закладів займаній посаді.
Звернення надійшли від голови с. Тимошівка, колишнього депутата районної ради та працівників дитячо-юнацької спортивної школи м. Кам’янка.

Проблеми, пов’язані з діяльністю директора місцевої ДЮСШ, яка на сьогодні потребує належного технічного забезпечення, а колектив – нормальних умов роботи, будуть вирішені з залученням відповідних районних та обласних структур.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Як і у більшості районів області, нагальні проблеми Кам’янщини стосуються сфери земельних відносин. Зокрема, земельними ділянками, за які відповідає сільська рада, без відома голови села розпоряджається інший власник, а тих осіб, які надали свої земельні паї в оренду ТОВ на основі довгострокового договору тепер не влаштовують умови співпраці.

З цього приводу Наталія Старікова зазначила, що нині Уряд працює над законодавчими актами, які поліпшать земельні відносини, й зі свого боку вона сприятиме як на обласному, так і державному рівнях вирішенню порушених громадянами питань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x