Чемпіоном області з пляжного футболу стала «Миронівська птахофабрика»

Чемпіоном області з пляжного футболу стала «Миронівська птахофабрика»

Учора в Черкасах завершився чемпіонат Черкаської області з пляжного футболу. В останньому матчі «Миронівська птахофабрика» переграла «Торпедо» й забезпечила собі чемпіонське звання! Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Останній тур проходив у звичній інтригуючій та насиченій атмосфері. Головна інтрига була навколо матчу «Миронівська птахофабрика» – «Торпедо». Саме ці команди вирішували між собою долю чемпіона області. Перемога кожної з команд робила її чемпіоном цього сезону.
Матч видався досить рівним. Спочатку футболісти «Торпедо» засмутили суперника. Олександр Раковський потужно пробив з далеку й вивів команду вперед. Однак «Птахофабрика» швидко відігралася, відзначився Зубченко. До першої перерви команди ще раз обмінялися голами. 2 : 2.
Далі на піску «Живчик-Арени» тривала рівна гра, щоправда чим менше часу лишалося, тим більшим ставав тиск «Миронівської птахофабрики». Колектив із Канівського району був просто свіжішим за свого візаві й втілив цю перевагу в рахунку. Лідер команди, Тимофій Листопад своїм пострілом наприкінці другого періоду вивів «Птахофабрику» вперед. Як виявилося потім, цей гол став вирішальним у матчі. У заключному періоді гравці «Торпедо» з усіх сил намагалися відігратися, але переграти воротаря канівчан їм не вдалося. У підсумку 3 : 2. До кубку області «Миронівська птахофабрика» додає чемпіонство!

Після завершення матчу відбулося урочисте нагородження переможців та призерів чемпіонату Черкаської області та кубка області з пляжного футболу. Нагороджували тріумфаторів почесний президент Асоціації пляжних видів спорту, Юрій Гончаров та віце-президент Асоціації пляжних видів спорту, Богдан Колядко.

Срібло в чемпіонаті здобули футболісти «Цетусу», бронза в «Дніпра-2003». Також визначилися й переможці особистих відзнак:
Найкращий бомбардир – Петро Степанов (Епіцентр) – 23 м’ячі;
Найкращий захисник – Сергій Сидоренко (Цетус);
Найкращий воротар – Віктор Єрошов (Миронівська птахофабрика);

Найкращий нападник – Павло Кіт (Дніпро-2003);

Найкращий гравець – Олександр Євтушевський (Темна Конячка).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x