Черкасці опановують сап-серфінг

Черкасці опановують  сап-серфінг

Гавайські розваги у дніпровських водах. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Черкасці опановують новий вид спорту – сап-серфінг. Його започаткували фотографи для зйомок серферів. Особливої популярності він набув на Гавайях. Та цьогоріч мода на серфінг дійшла і до Черкас. Першовідкривачем став черкащанин Любомир Коломієць. Незвичайний вид спорту хлопець опановував самотужки. До нього про веслосерфінг в місті не чули.

Весло – в руки, дошка – під ноги. Для сап-серфінгу великі хвилі не потрібні. Стати на дошку, каже Любомир, до снаги кожному. Важче втриматися. Та головне – не боятися. І водна стихія тоді підкориться.

«Навчився з першого разу. І якось дуже самовпевнено повівся. Відразу скочив на дошку і зрозумів, що виходить, погріб на середину Дніпра. Але там так добряче плюхнувся, що тепер, коли далеко катаю, одягаю жилет обов’язково», – додає Любомир Коломієць, сапер.

Дошка для серфінгу коштує близько двох тисяч доларів. Та варта своїх грошей, каже черкаський сапер. Вона вміщається в спеціальний рюкзак для транспортування. У зручності та неповторності гавайського виду спорту переконалася й сім’я Музиченків. У родині уже всі стоять на дошці. Саперами-професіоналами поки себе не називають. Та навіть 3-річний Макар місяць тому сів на дошку. Тепер для нього це – найкраща розвага. Говорити на камеру соромиться. Зате показує, як далеко вже запливали.

Насолодитися гавайським видом спорту на дніпровських водах тепер має нагоду кожен містянин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x