Першокласники школи № 28 у День знань завітали до кінотеатру

Першокласники школи № 28 у День знань завітали до кінотеатру

Громадянський рух «За процвітання Черкащини» зробив приємнішим перше побачення зі школою, запросивши першокласників Черкаської школи № 28 до кінотеатру. Про це інформує сайт grom-che.

1 вересня – особливе свято. З нами на все життя залишаються спогади про першу вчительку, перший урок, хвилювання першого шкільного дня. І дуже важливо, щоб цьогорічний перший день навчання запам’ятався школярам приємними емоціями та враженнями, переконана очільниця Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна. Судячи зі слів черкаських першачків, початок шкільного життя їм сподобався!

– Я дуже здивована і не очікувала, що у перший день навчання на мене очікуватиме такий сюрприз! У кіно підемо просто сьогодні ж! – захоплено ділиться враженнями першого дня перебування у Черкаській школі №28 першокласниця Марійка.
Приводом для радості найменших школярів 28-ї школи м. Черкаси став приємний сюр¬приз від Громадянського руху «За процвітання Черкащини»: кожен першокласник отримав квиток до кінотеатру, використати який можна у будь-який зручний час.

Черкаська спеціалізована школа №28 – справжня гордість міста. Тільки за останні 7 років більше, ніж 110 її учнів стали переможцями предметних олімпіад, а 28 вихованців – призерами Малої академії наук. Враховуючи значний внесок педагогічного колективу у виховання майбутньої еліти міста і країни, напередодні школі було присвоєне почесне ім’я Тараса Григоровича Шевченка. Талант, наполегливість і бажання працювати над собою – ті риси, що відрізняють колектив та учнів цього навчального закладу. З часу відкриття школи сформувалися вже цілі учнівські династії. Цьогоріч до дружнього учнівського товариства приєдналося 140 першокласників.

– Зараз розпочнеться перший урок і ваше перше знайомство зі школою. Я хочу побажати вам завжди прагнути пізнання і ніколи не відступати перед жодними труднощами! Ростіть здоровими та досягайте високих результатів у навчанні! – звернулася до школярів перед першим уроком голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна.
Директор школи Тетяна Скорик подякувала за привітання та наголосила, що школа з гідністю нестиме ім’я Великого Кобзаря.
– Для нас це велика честь, і ми докладемо всіх зусиль, аби й надалі виховувати учнів з любов’ю до Бать¬ківщини та вірою у краще майбутнє, – підкреслила Тетяна Андріївна.

Подібну акцію активісти Громадянського руху «За процвітання Черкащини» провели також у кількох найкращих школах райцентрів області. Тож кілька сотень черкаських першокласників по-особливому запам’ятають свій перший шкільний день.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x