У Монастирищенській ветлікарні виявлено фінансові порушення на понад 100 тис грн

У Монастирищенській ветлікарні виявлено фінансові порушення на понад 100 тис грн

На Монастирищині провели ревізію фінансово-господарської діяльності Монастирищенської районної державної лікарні ветеринарної медицини. Перевіркою охоплено понад 4,2 млн. грн фінансових та матеріальних ресурсів. Результати засвідчили наявність певних проблем щодо законного використання бюджетних коштів.

Про це «Новій Добі» повідомили в Монастирищенській РДА.

За результатами проведеної ревізії встановлено фінансових порушень на загальну суму 108,25 тис. грн., з них: операцій, проведених з порушенням чинного законодавства, що призвели до втрат фінансових ресурсів на суму 107,25 тис. грн. (відшкодовано); операцій, проведених з порушенням чинного законодавства, що не призвели до втрат фінансових ресурсів на суму 1,2 тис. грн. (відшкодовано). Порушення в ході ревізії усунуто. За результатами ревізії за допущені порушення порядку ведення бухгалтерського обліку винних осіб складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164-2 КУпАП.
Голова райдержадміністрації Олег Недогода наголосив всім керівникам структурних підрозділів звернути увагу на питання неухильного дотримання законодавства з питань використання коштів спрямованих на оплату праці та дотримання порядку ведення бухгалтерського обліку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x