До Держбюджету черкащани перерахували перший мільярд акцизного податку

До Держбюджету черкащани перерахували перший мільярд акцизного податку

За 8 місяців ц.р. підприємства – платники акцизного податку Черкаської області сплатили до держаного бюджету 1014,7 млн.грн. Темп до минулого року 112,8 відс., додатково надійшло 115,1 млн.грн. Торік мільярдної позначки акцизні надходження перетнули 27 вересня – майже на місяць пізніше. Незабаром перший мільярд гривень податку на доходи фізичних осіб отримають місцеві бюджети. За вісім місяців було сплачено 987 млн.грн. податку на доходи фізосіб, що на 49 млн.грн. більше, ніж минулоріч. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Він розповів, що збір доходів державного бюджету становить за 8 місяців 1843,8 млн.грн., що на 173,7 млн.грн., або на 10,4 відс. більше, ніж за відповідний період минулого року. До місцевих бюджетів надійшло 1456,9 млн.грн. платежів, що на 44,4 млн.грн., або на 3,1 відс. більше ніж у минулому році. Рівень виконання розписів рад – 106,2 відс., додатково – понад розпис – надійшло 85,2 млн. гривень.

Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Міндоходів в Черкаській області.

Також з початку року надійшло 2384 млн.грн. єдиного внеску – на 21,8 млн. гривень більше, ніж за 8 місяців минулого року.
«Платежі стабільно надходять до бюджету. А це означає передусім своєчасне проведення соцвиплат, у тому числі переселенцям зі Сходу та АР Крим, захист бійців в зоні АТО і організація нормального стабільного життя й соціального благополуччя громадян», – зазначив В.Коломієць.

Він подякував платникам Черкаської області, які активно працюють, розвиваються, створюють робочі місця, сумлінно сплачують податки і є справжніми патріотами нашого краю, нашої держави.

Водночас Володимир Коломієць підкреслив, що головне управління й надалі проводитиме широкомасштабні роз’яснювальні та просвітницькі заходи для платників з доведення останніх змін в оподаткуванні виключно на безоплатній основі. Так, у серпні відбулась низка кущових семінарів, на яких зокрема широко висвітлено питання справляння військового збору. Також в посиленому режимі працюють бригади обласного сервісу «Швидка допомога для громадян та бізнесу». За вісім місяців відбулось 473 виїзди, за місцем проживання/роботи обслуговано понад 11 тисяч платників. Для оперативного вирішення проблемних питань та забезпечення дієвого зворотного зв’язку працює гаряча лінія головного управління за номером 33-91-34.
с

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x