В Умані колишній засуджений хотів украсти ноутбук

В Умані колишній засуджений хотів украсти ноутбук

Чоловік, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, намагався вчинити крадіжку ноутбука, але на заваді йому стали співробітники Державної служби охорони. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Близько п’ятої години ранку на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони в місті Умань надійшов сигнал «Тривога» з одного з охоронюваних об’єктів. Протягом декількох хвилини наряд групи затримання роти міліції охорони прибув на місце події. Вхідні двері та вікно до приміщення були пошкодженні, а всередині офісного кабінету правоохоронці виявили правопорушника, який намагався викрасти ноутбук.

Чоловіка було затримано та доставлено до Уманського міського відділу для з’ясування всіх обставин. Під час перевірки правоохоронці встановили, що 29-річний чоловік являється жителем Житомирської області, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Він розповів, що їхав до себе додому, а в місті Умань вирішив заночувати, але грошей на нічліг не виявилось, тому вибрав менш безлюдне місце і проник до офісного приміщення, де хотів викрасти ноутбук та продати його, але на місці вчинення кримінального правопорушення був затриманий правоохоронцями.

Зараз зловмисника затримано та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За цим фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x