На Уманщині чоловік обікрав свого роботодавця на 5 тисяч грн

На Уманщині чоловік обікрав свого роботодавця на 5 тисяч грн

Дільничний інспектор міліції Уманського міського відділу міліції викрив зловмисника, який обікрав свого роботодавця на суму близько 5000 гривень. Викрадені речі часткового повернуті потерпілому. Триває слідство. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 31-річного жителя одного із міст області про крадіжку піноблоків та дерев’яних дошокна його земельній ділянці, що розташована в місті Умані. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та дільничний інспектор міліції.

Постраждалий розповів правоохоронцям, що на своїй земельній ділянці розпочав будівництво. Завіз будівельні матеріали і найняв робітників. Через два тижні приїхав подивитися, як йдуть справи, та виявив крадіжку будівельних матеріалів.

Працівники міліції уважно вислухали потерпілого, опитали можливих свідків. Місцеві жителі розповіли правоохоронцям, що нещодавно до ділянки під’їжджав бус, в який невідомий чоловік погрузив піноблоки та дерев’яні дошки, і зник в невідомому напрямку. Аналізуючи свідчення, дільничний встановив місцезнаходження найманих працівників та запросив їх до райвідділу для дачі показів. Спілкуючись зі слідчим, один із робітників, 42-річний місцевий житель, почав помітно нервуватися та плутатися в показах. Зрозумівши, що ввести в оману правоохоронців йому не вдається, зізнався у скоєному. Розповів, що господар завіз на ділянку велику кількість будівельних матеріалів, і він вирішив, якщо він візьме невелику кількість, то крадіжку ніхто не виявить. Ввечері попросив товариша під’їхати до ділянки та перевести, за його словами, придбані ним будматеріали. Крадене продав сусіду по дешевій ціні, який також займався будівництвом.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжки) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Працівниками міліції проводиться перевірка щодо його причетності до вчинення інших аналогічних злочинів на території міста та району. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x