Провідні кардіологи України провели огляд черкаських дітей

Провідні кардіологи України провели огляд черкаських дітей

У Черкаській обласній дитячій лікарні учора побували провідні кардіохірурги України. Фахівці Мінздраву, Національної академії медичних наук та Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова провели обгляд черкаських дітей, допомогли в діагностиці, дали свої поради щодо лікування.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як запевнив Ярослав Труба, кандидат медичних наук інституту ім. М. М. Амосова, вони й надалі співпрацюватимуть з черкаськими лікарями заради здоров\’я наших дітей. Впершу чергу залучатимуть наших регіональних фахівців до свого іституту та інших наукових установ на підвищення їхньої кваліфікації та проводитимуть виїзні прийоми своїх фахівців у регіонах.

А цього разу з педіатрами та кардіологами Черкащини була проведена наукова конференція «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф», де до їхнього відома доносилися найновітніші розробки в галузі кардіохірургії та новітні способи і методі лікування.

– Це зараз дуже на часі, бо до 66 відсотків людей в країіні помирають саме від серцево-судинних хвороб. І якщо на Черкащині ситуація з боротьбою з цими хворобами на достойному рівні, то це заслуга місцевих лікарів. А ми маємо їх підтримати в їхній роботі, – сказав доктор медичних наук Костянтин Руденко, головний спеціаліст МОЗ України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x