Наркоман поцупив із черкаської крамниці килим

Наркоман поцупив із черкаської крамниці килим

Зловмисник серед білого дня викрав килим із крамниці в місті Черкаси. Продавець, помітивши крадіжку, відразу зателефонувала в міліцію. Завдяки оперативності правоохоронців та пильності громадян зловмисника затримано. За скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Разом із слідчо-оперативною групою Придніпровського районного відділу міліції на місце пригоди прибули працівники ДСО. Отримавши опис підозрюваного, правоохоронці почали його пошуки, які завершилися протягом декількох хвилин – громадяни побачили чоловіка, який вибіг з килимом в руках, та допомогли працівникам міліції його наздогнати. 31-річний черкащанин був розгублений та не очікував такого швидкого приїзду правоохоронців. Він пояснив, що ніде не працює та зловживає наркотиками. Вкрав килим, щоб продати його за нижчою ціною. В такий спосіб хотів заробити кошти на свої потреби.

Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Анатолій Петраківський зловмисника затримано та доставлено до райвідділу. За цим фактом слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x