Двоє черкащан підозрюються у вбивстві мера Кременчука

Двоє черкащан підозрюються у вбивстві мера Кременчука

Сьогодні вранці міліція затримала ще одного підозрюваного у вбивстві кременчуцького мера Олега Бабаєва. Пише Vikka.ua.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, затриманий бізнесмен, директор місцевої телекомпанії.

«Викритий завдяки показанням і фактам – ще один передбачуваний замовник (провину визначає суд). Дехто Коваль – бізнесмен, директор телекомпанії «Візит», – написав Аваков на своїй сторінці в Facebook. Водночас керівником названої телекомпанії є Олександр Мельник. За даними видання «Цензор», в будинку Мельника сьогодні проходить обшук.

Всього у справі про вбивство затримані п\’ятеро підозрюваних.

За даними сайту «Кременчук сьогодні», 3 вересня був затриманий організатор вбивства, один з топ-менеджерів юридичної компанії «Бізнес Гарант Груп» Олександр Крижановський.

Більш детальну інформацію про затриманих надав заступник міністра Зорян Шкіряк. Як передає УНІАН, Шкіряк підтвердив, що організатором вбивства є Крижановський. Безпосередніми виконавцями виявилися троє громадян, двоє з яких раніше судимі.

– Особи підозрюваних встановлені. Ними виявилися Ігор Пасічний – уродженець Кременчуцького району, Ігор Євсєєв – уродженець Черкаської області та Ігор Куник – уродженець Черкаської області. Пасічний та Куник були раніше неодноразово судимі за різними статтями Кримінального кодексу, – сказав Шкіряк.

За місцем проживання всіх п\’яти фігурантів цього злочину проведені обшуки. А під час затримання Пасічний та Куник чинили опір працівникам міліції. По місцях проживання Куніков і Пасічного виявлено та вилучено вогнепальну зброю.

2 вересня міліція повідомила про затримання 4 підозрюваних у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва.

26 липня 2014 мер Кременчука Олег Бабаєв був убитий пострілом в груди з вогнепальної зброї недалеко від свого місця проживання. 29 липня кримінальне провадження за фактом вбивства Бабаєва було перекваліфіковано на умисне вбивство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x