Родич поцупив в уманчанки планшет

Родич поцупив в уманчанки планшет

Оперативні працівники встановили особу чоловіка, що вкрав планшет у 28-річної уманчанки. Електронний пристрій вилучено та невдовзі буде повернуто власниці, зловмиснику за скоєне загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Нову Добу» поінформували у прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського райвідділу міліції звернулася 28-річна жителька міста Умань та повідомила про крадіжку планшета. Дівчина розповіла правоохоронцям, що приїхала погостювати в село до рідні, а через деякий час виявила нестачу електронного пристрою.

Отримавши від потерпілої всю необхідну інформацію, працівники міліції розпочали пошуки втраченої речі. Проводячи оперативно-пошукові та спілкуючись з місцевими жителями правоохоронці отримали інформацію, що один місцевий житель нещодавно придбав планшет, який за описом співпадав із викраденим. При подальшій перевірці було встановлено, що це саме той пристрій. Новий власник планшета повідомив правоохоронцям, що придбав його за 300 гривень у односельця, яким виявився 23-річний родич потерпілої, який як з’ясувалося тривалий час ніде не працював та зловживав алкогольними напоями.

Отримавши необхідну доказову базу правоохоронці запросили зловмисника до райвідділу для дачі показів. Розуміючи, що його викрито і відпиратися немає сенсу, чоловік у всьому зізнався.

Як повідомив начальнику Уманського райвідділу міліції Сергій Башинський, наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x