У жашківчанина вкрали автомобіль

У жашківчанина вкрали автомобіль

В районне відділення міліції міста Жашків звернувся 38-річний місцевий житель, із заявою про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «Чері Амулет». Під час спілкування з чоловіком, правоохоронці з’ясували обставини зникнення автівки. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ДАІ Черкаської області.

4 вересня чоловік приїхав на робочому вантажному автомобілі до заводу «Напої плюс», який знаходиться на вулиці Перемоги, для завантаження продукцією. Оскільки загрузка машини займає деякий час, то він вирішив поїхати до дому. За деякий час йому зателефонували з заводу і повідомили, що машина вже завантажена і її потрібно забрати з території. Не гаючи часу, чоловік сів за кермо свого автомобіля «Чері Амулет» і поїхав.

Поспішаючи, чоловік залишив свій автомобіль біля заводу відчиненим та ще й з ключами в замку запалювання. Виїхавши з території заводу на вантажній автівці, він одразу помітив, що його машина зникла. Спочатку намагався розшукати її своїми силами, але зрозумівши, що це даремно, звернувся до міліції. З’ясувавши всі обставини зникнення транспортного засобу, Державтоінспектори одразу виїхали на місце пригоди. Встановити особу зловмисника допомогло відео з камер спостереження підприємства – ним виявився 22-річний житель села Литвинівка Жашківського району. Транспортний засіб повернуто власнику. На зловмисника очікує справедливе покарання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x