СБУ допомагає розшукати зниклих безвісти, заручників та полонених

СБУ допомагає розшукати зниклих безвісти, заручників та полонених

У Києві в Міжвідомчому центрі допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти та в Управлінні СБ України в Черкаській області проводиться особистий прийом громадян.

За дорученням Президента України у Службі безпеки України працює Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти.

Зараз ведеться активна робота з уточнення бази даних зниклих, аби знайти і повернути додому кожного українця, який потрапив у полон або зник безвісти. Міжвідомчий центр працює спільно з волонтерами, громадськими активістами, незалежними журналістами.

Про це «Новій Добі» повідомили в Прес-група УСБ України в Черкаській області.

6 вересня голова СБУ В. Наливайченко та координатор Центру В. Яловенко провели особистий прийом людей, які розшукують своїх рідних та близьких.

В Управлінні СБ України в Черкаській області 7 вересня 2014 року за дорученням голови СБУ В. Наливайченка, начальник Управління О. Котляр проведе прийом громадян щодо допомоги в питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти, звертайтеся за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 240, або за номером цілодобового «телефону довіри»: (0472) 37-92-44, також можете надсилати звернення на електронну адресу: usbu_chk@ssu.gov.ua.

Крім того, для звернень громадян цілодобово працює «гаряча лінія» call-центру: 0800-501-482, 044-235-63-67 та електронна скринька: polonhelp@ssu.gov.ua

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x